Duurzaam wonen

Gasloos en comfortabel wonen 

De woningen zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen wordt dan ook vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Alle ramen zijn voorzien van triple glas. Een modern ventilatiesysteem verzekert u van voldoende frisse lucht en een gezond binnenklimaat.
 
De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u nu een woning koopt, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. Uw woning wordt verwarmd met een warmtepompinstallatie. In de zomer kan dit systeem tevens zorgdragen voor koeling. Daarnaast zorgen de uitstekende isolatie, triple glas en de zonnepanelen voor een lagere energierekening.  En wat een luxe, de vloerverwarming in de hele woning: geen last van ontsierende radiatoren.
 
De woningen worden standaard geleverd met EPC 0,0. De EPC geeft aan hoeveel energie je verbruikt voor het verwarmen en koelen van de woning, verlichting, ventilatie en voor de verwarming van het water. De EPC wordt uitgedrukt in een waarde, welke wordt berekend aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, hoe beter de EPC, hoe energiezuiniger de woning. Goed voor het milieu en uw comfort.

Duurzaam & betaalbaar

Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond. Als u een deel van de hypotheek besteedt aan energiebesparende maatregelen kun je nog meer lenen dan normaal. Dit kan u duizenden euro’s voordeel opleveren! Het resultaat is dus een betaalbare, comfortabele woning met een minimale belasting van het milieu.

Menu